Valcom Bartolomeu

Am proiectat blocuri de apartamente moderne si confortabile concepute in jurul nevoilor si dorintelor tale. Am pus la bataie toata experienta si priceperea arhitectilor nostri pentru a gasi echilibrul perfect intre design si functionalitate. Noile garsoniere, studiouri si apartamente cu 2 camere construite de Valcom Residence in cartierul Bartolomeu din Brasov sunt inspirate de tine.

Arhitectura moderna

Calitate si durabilitate

Construim cu responsabilitate. Suntem norocosi sa ridicam blocuri de locuinte si sa facem viata ta mai frumoasa oferindu-ti apartamente noi in Brasov la standarde de calitate inalta. Intrecem asteptarile si, cu echipe bine pregatite, construim, inaltam si finisam pentu tine ceea ce inseamna ACASA.

Toate materialele folosite in constructia noului proiect imobiliar din cartierul Bartolomeu sunt de inalta calitate. Finisajele de top, tamplaria PCV cu proprietati termoizolante si fonizolante, instalatiile, usile si fiecare element care contribuie la confortul si trainicia apartamentului tau sunt alese cu grija si deosebita atentie la detalii.

Stadiu Lucrari
Pregateste-te pentru mutare

Predate la cheie

Ne ocupam de tot si iti predam noul apartament la cheie, gata sa te muti in el. Nu lucram cu jumatati de masura si, pe langa predarea la timp a proiectelor imobiliare, isi usuram misiunea pregatindu-ti o garsoniera, un studio sau un apartament cu 2 camere pentru a fi mobilat si locuit.

Impreuna cu arhitecti si designeri talentati am pregatit o serie de finisaje din care tu sa poti alege ceea ce se potriveste stilului tau. Vrem sa te simti acasa in noile apartamente din Bartolomeu construite de Valcom Residence.

Apartamente
Beneficii pentru toatra lumea

Construim blocuri si dezvoltam comunitati

Construim blocuri cu regim mic de inaltime pentru a oferi viitorilor proprietari intimitate, liniste si un confort de care sa se bucure in fiecare zi. Astfel, construim garsoniere, studiouri si apartamente cu 2 camere atat pentru cei singuri cat si pentru familii, atat pentru cei tineri cat si pentru cei trecuti de prima tinerete, atat pentru cei care isi doresc independenta cat si pentru cei care isi doresc un apartament la munte.

Oferim apartamente si dezvoltam comunitati in care fiecare sa isi gaseasca confortul cautat. Tocmai de aceea am luat in calcul spatiile verzi, locurile de joaca, creearea unei crese si a unei gradinite, prezenta unui supermarket si accesul securizat cu bariera. Am luat in calcul toate aspectele care conteaza pentru tine si le-am inclus in noul proiect imobiliar Valcom Residence Bartolomeu.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.